Personal Branding Survey

Een personal branding survey is een analyse van de manier waarop jij door jezelf en door mensen in je omgeving wordt waargenomen. Tijdens de survey geef je aan wat jouw sterke en onderscheidende eigenschappen en vaardigheden zijn.

Kenmerken:
  • Inzetbaar voor individuen, teams en organisaties
  • Gecombineerde eigen en feedback rapportage
  • Geschikt voor tablet en pda.
  • In uw eigen huisstijl, kleur en logo

Hoeveel mensen moet ik uitnodigen?
Om een betrouwbaar beeld te krijgen probeer je minimaal 12 reacties te verzamelen. Het is interessant om te weten tot welke groep de respondenten behoren om vast te stellen of je in verschillende omgevingen anders wordt waargenomen. Respondenten geven zelf aan tot welke groep ze behoren, het wordt niet zichtbaar welke respondent welke antwoorden gegeven heeft.

Wat zijn de uitkomsten uit de survey?
Het analyseren van de uitkomsten van de survey is maatwerk. Iedereen is immers anders. Daarnaast zijn ook je functie en de branche waarin je werkzaam bent van invloed op hoe jij onderscheidend en van toegevoegde waarde kunt zijn. De analyse is gericht op het vaststellen van jouw sterke en onderscheidende eigenschappen en vaardigheden. Daarnaast zullen ook je zwakke eigenschappen en de daarmee samenhangende uitdagingen naar boven komen.

mylogin.info | contact | disclaimer

Download

Hier kunt u aanvullende documenten downloaden.

In uw huisstijl

PBS versie rapport

360 feedback versie

Ontwikkelingsscan

Download

Log in op uw account om een voorbeeld rapportage in eigen huisstijl te openen.