Accountmanagementscan FMCG & B2B

De hedendaagse accountmanager heeft een directe impact op de continuïteit van de eigen organisatie. De concentratie van omzet en winst over een aantal key-accounts is een grote verantwoordelijkheid die een continue alertheid vragen van de accountmanager. Naast deze alertheid is het zaak op hoog professioneel niveau te werken en te presteren.

Naast de Accountmanagement FMCG (Fast Moving Consumer Goods)

is nu ook de B2B (Business tot Business) variant beschikbaar.

Met de resultaten uit deze scan willen wij je vooral ‘uitnodigen’ om je zo objectief mogelijk, in de context van je functie, accounts en de organisatie die je vertegenwoordigt, te laten ontdekken in welke mate je ‘congruent’, en daardoor effectief uitvoering geeft aan je functie als accountmanager. Daarnaast is deze scan bedoeld om jezelf een beeld te geven waar mogelijke ontwikkelpunten liggen in de context van je functie. Met als doel om met ontzettend veel plezier optimaal te kunnen presteren.

De Logische niveaus
Bij de opbouw van de scan is gebruik gemaakt van het model van de Logische niveaus van Robert Dilts. Dit model geeft structuur en vorm aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarbij geeft het model inzicht op welke wijze je ‘congruent’ kunt functioneren waarbij de vijf niveaus zodanig zijn ingevuld dat zij elkaar versterken bij je functioneren.

De scan is een weergave van vijf belangrijke ontwikkelgebieden als het gaat om jouw effectiviteit als accountmanager, namelijk:

1. Focus
Wat is je primaire aandacht?

2. Rol
Welke rollen kun je flexibel inzetten?

3. Drive
Waar haal je jouw energie vandaan?

4. Competenties
Eigenschappen en vaardigheden.

5. Taken
Waaraan besteed je jouw tijd?

 

Voorbeeld uit het rapport : Hoofdniveau

 

Voorbeeld uit het rapport : Subniveau

 

Voorbeeld uit het rapport : Detailpagina

mylogin.info | contact | disclaimer

Download

Hier kunt u aanvullende documenten downloaden.

Testrapport

Demo FMCG

Demo B2B

Download dit rapport in uw huisstijl door in te loggen op uw account. Klik vervolgens op "tools".